Nyári finomság


A Terülj, terülj asztalkám blogon olvastam a ribizlihab receptjét, amelyről eszembe jutott a málnahab ( ami annyiban különbözik a ribizlihabtól, hogy ribizli helyett málna van benne:))
és mivel pont volt itthon málna, így hát el is készítettem, íme egy kép róla:

Hozzávalók:
2 tojásfehérje
15 dkg málna
4-5 evőkanál cukor


Elkészítés:
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadunk 1 kanál cukrot és még pár percig robotgéppel habosítjuk.
A málnát a többi cukorral kikavarjuk, és ezt a málnás keveréket a tojáshabhoz adjuk, és szintén pár percig összedolgozzuk a robotgép segítségével.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin