Lazacpástétom!

Hozzávalók:
20 dkg vékonyra szeletelt füstölt lazac
20 dkg krémsajt
10 dkg savanyú uborka
½ db citrom
3 evőkanál majonéz
só,bors
1 evőkanál ketchup
½ csokor friss kapor

Elkészítés:
A lazacot ,az uborkát apróra kockákra vágjuk és alaposan összekeverjük a krémsajttal.
A sajtos keveréket sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük, (vigyázat a lazac már eleve is sós, óvatosan sózzunk) hozzáadjuk az apróra vagdalt kaprot és a fél citrom levét. Fogyasztásig hűtőszekrényben tartjuk! A majonézt elkeverjük a ketchuppal és ezzel megkent pirítóssokkal tálaljuk a lazacpástétomot!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin