Tonhalas spagetti


A minap valahogy nem volt sem kedvem sem időm bevásárolni, így abból főztem amit a kamrában meg a hűtőszekrényben találtam... íme a végeredmény:
Hozzávalók 2 adaghoz:

25 dkg spagetti
kb 3 dkg vaj
2 doboz tonhal konzerv
2-3 db paradicsom
10 dkg zöld fűszeres fetasajt
2 evőkanál tejföl
só,bors, szárított bazsalikom

Elkészítés:
1. A spagettit sós vízben kifőzzük, és vajba forgatjuk
2. A paradicsomot feldaraboljuk, a tonhalat lecsepegtetjük, a feta sajtot felkockázzuk, az egészet egy teflonserpenyőben felmelegítjük és hozzáadjuk a tejfölt, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval borssal és bazsalikommal, ha összemelegedett az egészet rá öntjük a spagettire és máris tálalhatunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin