Kipróbáltam!!- Spagetti tengeriherkentyűvel
Megvettem az első magyar Good Food magazint, és első átlapozás után megcsináltam egy tényleg nagyon gyorsan elkészülő Isteni finom vacsorát, még pedig a spagettit tengeri herkentyűkkel... nagyon nagyon finom lett. Biztos, hogy nálunk sokszor lesz ez a vacsora a sietős hétköznapokon...
Hozzávalók
1 ek. olívaolaj
1 apróra vágott vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 tk. pirospaprika
400 g konzerv paradicsom (darabolt)
1 liter szárnyasalaplé
300 g spagetti, nagyjából félbetörve
240 g vegyes gyorsfagyasztott,
konyhakész tengergyümölcsei-keverék
maréknyi apróra vágott petrezselyemlevél a tálaláshoz
1 tk. pirospaprika
400 g konzerv paradicsom (darabolt)
1 liter szárnyasalaplé
300 g spagetti, nagyjából félbetörve
240 g vegyes gyorsfagyasztott,
konyhakész tengergyümölcsei-keverék
maréknyi apróra vágott petrezselyemlevél a tálaláshoz
Elkészítés
1. Melegítsük fel az olajat egy wokban vagy nagy serpenyőben, majd pirítsuk puhára a vöröshagymát és a fokhagymát közepes hőfokon, 5 perc alatt. Adjuk hozzá a paradicsomot, az alaplevet és a paprikát, majd forraljuk fel
a keveréket.
2. Tartsuk forrásban, keverjük hozzá
a tésztát, és főzzük 7 percig. Adjuk hozzá a felengedett tenger gyümölcseit, főzzük újabb 3 percig, amíg a teljes keverék átmelegszik és a tészta is megfő, majd fűszerezzük ízlés szerint. Tálaláshoz szórjuk meg a petrezselyemmel.
A goodfood magazin a neten is elérhető:http://www.goodfoodmagazin.hu
a keveréket.
2. Tartsuk forrásban, keverjük hozzá
a tésztát, és főzzük 7 percig. Adjuk hozzá a felengedett tenger gyümölcseit, főzzük újabb 3 percig, amíg a teljes keverék átmelegszik és a tészta is megfő, majd fűszerezzük ízlés szerint. Tálaláshoz szórjuk meg a petrezselyemmel.
A goodfood magazin a neten is elérhető:http://www.goodfoodmagazin.hu
Megjegyzések