Kipróbáltam!!- Spagetti tengeriherkentyűvel

Megvettem az első magyar  Good Food magazint, és első átlapozás után megcsináltam egy tényleg nagyon gyorsan elkészülő Isteni finom vacsorát, még pedig a spagettit tengeri herkentyűkkel... nagyon nagyon finom lett. Biztos, hogy nálunk sokszor lesz  ez a vacsora a sietős hétköznapokon...


Hozzávalók 


1 ek. olívaolaj
1 apróra vágott vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 tk. pirospaprika
400 g konzerv paradicsom (darabolt)
1 liter szárnyasalaplé
300 g spagetti, nagyjából félbetörve
240 g vegyes gyorsfagyasztott,
konyhakész tengergyümölcsei-keverék
maréknyi apróra vágott petrezselyemlevél a tálaláshoz

Elkészítés

1. Melegítsük fel az olajat egy wokban vagy nagy serpenyőben, majd pirítsuk puhára a vöröshagymát és a fokhagymát közepes hőfokon, 5 perc alatt. Adjuk hoz­zá­ a paradicsomot, az alap­levet és a paprikát, majd forraljuk fel
a keveréket.
2. Tartsuk forrásban, keverjük hozzá
a tész­tát, és főzzük 7 percig. Adjuk hoz­zá a felengedett tenger gyümölcseit, főz­zük újabb 3 percig, amíg a teljes keverék átmelegszik és a tészta is megfő, majd fűszerezzük ízlés szerint. Tálaláshoz szór­juk meg a petrezselyemmel.

A goodfood magazin a neten is elérhető:http://www.goodfoodmagazin.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Erdélyi hagymás rostélyos

Pulykahere másképpen!

Párizsi csokis meggyes muffin