Gyors vacsora! Tárkonyos lilakáposzta saláta- Teriyaki szószos csirkecombbal

Mostanában nem nagyon van időm a főzésre, így most az egyszerű és gyors ételeket részesítem előnyben. A tegnap esti vacsoránk is épp ilyen volt, és nagyon finom lett...
Sajnos a képek nem sikerültek valami jól:(
A lilakáposztás salátát Stahl Judit egyik szakácskönyvében láttam azt módosítottam egy kicsit, ott pulykahússal van, én csirkecombot készítettem hozzá.
Tárkonyos lilakáposzta:
Hozzávalók:
1 kis fej lilakáposzta
só
1 kis fej lilahagyma
10 dkg savanyú uborka
1-2 evőkanál kapribogyó
Öntethez:
1 dl tejszín
1 evőkanál morzsolt tárkony
2 evőkanál majonéz
1 csapott evőkanál mustár
1 kiskanál méz
só, bors
Teriyaki szószos csirkecomb:
Hozzávalók:
4 db bőrös csirkecomb
só, bors
2 evőkanál mustár
4-6 evőkanál teriyaki szósz
Elkészítés:
1. A lilakáposztát megpucoljuk, torzsáját kivágjuk és vékonyan felcsíkozzuk. Egy maréknyi sóval lesózzuk és állni hagyjuk.
2. A csirkecombokat sóval-borssal fűszerezzük, egy kis tálban összekavarjuk a mustárt és a teriyaki szószt. Ebbe a szószba beleforgatjuk a csirkecombokat. Ha van időnk pár órára hagyjuk a szószban pácolódni, hanem hőállótálba téve alufóliával letakarva a sütőben készre sütjük. Az utolsó pár percben a fóliát vegyük le róla,hogy szépen megpiruljanak a combok.
3. Visszatérünk a salátához! A hagymát megtisztítjuk és vékonyan felkarikázzuk, a savanyú uborkát és a kapribogyót lecsöpögtetjük és apró darabokra vágjuk.
4. Az öntethez a tejszínt és a tárkonyt mikróban összemelegítjük, hozzáadjuk a mustárt és a mézet, ha langyosra hűlt hozzákavarjuk a majonézt is, sózzuk-borsozzuk.
5. A lilakáposztának a levét kinyomkodjuk és folyó víz alatt alaposan átöblítjük majd jól lecsöpögtetjük.
6. A káposztát, a hagymát, az uborkát, a kapribogyót és az öntetet összekavarjuk és ha szükséges sóval-borssal még utólag megfűszerezzük.
7. A megsült csirkecombokkal és pirítóssal tálaljuk.

Megjegyzések
Érdekes ez az öntet tényleg, még a barátom is szereti aki amúgy a majonézes dolgokat nem szereti, de valahogy ebből nem is érződik ki a majonéz a tárkony íze dominál inkább.