Zöldfűszeres-tehéntúrós zöldségleves

Újabb gyors leves! Ebben a levesben az a jó, hogy nincs pontos receptje, egyetlen hozzávaló ami biztos benne, az a tehéntúró! Most zöld meg piros kaliforniai paprikából, karfiolból, paradicsomból és cukkiniból készítettem. Jót tesz neki még egy kis füstölt sajt is.
Hozzávalók:
különböző zöldségek
bazsalikom, oregánó,kapor
só
olívaolaj
tehéntúró( nem krémes)
valamilyen füstölt sajt
Elkészítés:
1. A zöldségeket megtisztítjuk és felaprítjuk, az olajon megpároljuk őket, majd felöntjük vízzel.
2. Fűszerezzük sóval és a zöldfűszerekkel, aki akar használhat leveskockát is az ízesítéshez.
3. Addig főzzük amíg a zöldségek készre főnek.
4. Tálaláskor bőségesen megszórjuk tehéntúróval és hozzáadjuk a füstölt sajtot, akár reszelve akár kockára vágva.
Megjegyzések