Mustáros pulykamedál-gombás rizzsel!

Sietős hétköznapokra egy nagyon finom ebéd:
Hozzávalók( 2 személyre):
4 db pulykamedál
só, bors
mustár
6 közepes fej gomba
10 dkg rizs
olívaolaj
só, bors
petrezselyemzöld
1 dl tejszín
Elkészítés:
1. Először kezdjük a rizzsel! A rizst sós vízben pergősre főzzük.
2. A gombát megpucoljuk felszeleteljük és kevés olívaolajon megpároljuk, sózzuk-borsozzuk.
3. A gombát összekeverjük a főtt rizzsel a tejszínnel és a petrezselyemzölddel és még pár percig kavargatva összemelegítjük.
4. Na most jöhet a pulykamedál! A medálokat enyhén kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk és a mustárral mind két oldalát megkenjük, majd grillsütőn megsütjük. Ha nincs grillsütő, akkor teflonba is megsüthetjük kevés olívaolajon.
Megjegyzések